Digi-Mobile
  ΕΝΕΡΓΟ 
Η δράση «digi-mobile» αξιοποιεί πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 και στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc).
Περισσότερα...
 
Ενίσχυση της «Επιχειρηματικότητας των Νέων» - Ν. 3908/2011
  ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 30/09  
Αφορά ατομικές επιχειρήσεις, τα φυσικά πρόσωπα τών οποίων δεν έχουν υπερβεί το 40ο έτος της ηλικίας τους, είτε επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα με ποσοστό άνω του 50%, τα οποία δεν έχουν υπερβεί το 40ο έτος της ηλικίας τους και ασκούν αποκλειστικά τη διαχείριση της εταιρείας κατέχοντας θέση Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνοντος Συμβούλου, Διαχειριστή ή αντίστοιχου οργάνου διοίκησης.
  • Ενισχύονται δαπάνες που αφορούν την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης.
  • Το ύψος της επιχορήγησης ανέρχεται μέχρι το ποσό των 500.000 ευρώ
  • Σέ περίπτωση χρηματοδοτικής μίσθωσης εγκαταστάσεων και εξοπλισμού το ποσό ανέρχεται μέχρι το ποσό του 1.000.000 ευρώ.
Περισσότερα...
 
Κίνητρα για τη Δημιουργία Νέων και Καινοτόμων Επιχειρήσεων
  ΕΛΗΞΕ 
Το Πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», παρέχει κίνητρα σε κάθε πολίτη άνω των 18 ετών, που επιθυμεί να ιδρύσει επιχείρησή, μετατρέποντας την ιδέα του σε επιχειρηματική καινοτομία και ενισχύει υφιστάμενες μικρές ή πολύ μικρές, καθώς και νεοσύστατες επιχειρήσεις να αναπτύξουν καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες κ.α.
Περισσότερα...
 
Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων - Επιδότηση έως 50%
  ΕΛΗΞΕ 
Το Πρόγραµµα «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», έχει ως σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη των ΜΜΕ (ΜικροMεσαίων Επιχειρήσεων) και υπό προϋποθέσεις και των µεγάλων επιχειρήσεων, για την έναρξη/συνέχιση της εξωστρεφούς ανταγωνιστικότητας και επιχειρηµατικής τους δράσης.
Περισσότερα...
 
Πράσινος Τουρισμός
  ΕΛΗΞΕ  
Το πρόγραμμα «Πράσινος Τουρισμός» αφορά στην υλοποίηση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ως ξενοδοχειακά ή λοιπά τουριστικά καταλύματα και λειτουργούν εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Περισσότερα...
 
Digi-Retail & Digi Content
  ΕΛΗΞΕ  
Οι ανωτέρω δράσεις έχουν το χαρακτήρα κρατικής ενίσχυσης προς ιδιωτικές επιχειρήσεις και στοχεύουν στην αναβάθμιση της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσω της αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και στην επιτάχυνση της αναπτυξιακής δυναμικής της χώρας μας.
Περισσότερα...
 
Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη

Νέα / Ανακοινώσεις

4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Email: info@4-e.gr