Φωτοβολταϊκά στις Στέγες

Oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τοποθετούν φωτοβολταϊκά συστήματα έως 10 kw σε κτιριακές εγκαταστάσεις κατοικιών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα διασυνδεδεμένα νησιά.

Περισσότερα...
 
Προδημοσίευση Προγράμματος «Πράσινος Τουρισμός»

Το πρόγραμμα "ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ" που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού καλεί τις τουριστικές μονάδες να βελτιώσουν τις λειτουργικές τους υποδομές και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες με οικολογικό προσανατολισμό.

Περισσότερα...
 
'Ένδυση και Υπόδηση-Νέες Προοπτικές

Παρατάθηκε με νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων στις 27-9-2010
Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων ενθάρρυνσης της καινοτομίας και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων των κλάδων της κλωστοϋφαντουργίας, της ένδυσης, της υπόδησηςκαδέρματος.  

Περισσότερα...
 
Ψηφιακή Σύγκλιση (2007 - 2013)

Νέα προγράμματα προϋπολογισμού 539 εκ. ευρώ για το 2010 από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση», παρουσίασε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Τ. Κατσέλη, με τη συμμετοχή του Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού, κ. Αντώνη Μαρκόπουλου.

Περισσότερα...
 
Προκήρυξη προγράμματος 'Πράσινη Επιχείρηση 2010 [Παράταση ως τις 23/07/2010]

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων ενσωμάτωσης της περιβαλλοντικής διάστασης στη λειτουργία των επιχειρήσεων,προκειμένου να κάνουν παρεμβάσεις στη διαδικασία της παραγωγικής αλυσίδας.

Περισσότερα...
 
Προκήρυξη προγράμματος 'Πράσινες Υποδομές 2010 [Παράταση ως τις 23/07/2010]

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε ο τομέας της προστασίας του περιβάλλοντος να αποτελέσει πεδίο άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Περισσότερα...
 
Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη

Νέα / Ανακοινώσεις

4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Email: info@4-e.gr