Παράταση για την υποβολή σχεδίων στον Επενδυτικό Νόμο Εκτύπωση E-mail
02 Απρ 2011

Παρατείνεται για ένα μήνα, μέχρι το Μάιο, η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στον νέο επενδυτικό νόμο, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου για την προστασία του ελεύθερου ανταγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος επενδυτικός νόμος (3908/2011) προβλέπει ότι τα επενδυτικά σχέδια υποβάλλονται τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο κάθε έτος, «αλλά για να τεθεί σε λειτουργία ο νόμος απαιτείται η έκδοση δύο προεδρικών διαταγμάτων και επτά υπουργικών αποφάσεων, τα κείμενα των οποίων ετοιμάστηκαν μεν εγκαίρως, πλην όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η έκδοσή τους, η οποία αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών», όπως αναφέρεται στην τροπολογία.

Λόγω αυτής της καθυστέρησης δεν επαρκεί ο χρόνος του μηνός Απριλίου για την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων της πρώτης εξαμηνιαίας περιόδου και για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαίο να παραταθεί ο χρόνος υποβολής των σχετικών αιτήσεων και κατά το Μάιο.
 
Επιστροφή
4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Email: info@4-e.gr