Ενίσχυση επιχειρήσεων για κατάρτιση εργαζομένων και διαρθρωτικές αλλαγές
Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση επιχειρήσεων για την εκπόνηση και εφαρμογή «Ολοκληρωμένων Σχεδίων Διαρθρωτικής Προσαρμογής Επιχειρήσεων και Εργαζομένων» και επιχειρεί την κατάρτιση του προσωπικού σε διαθρωτικές αλλαγές, προκειμένου να επιτευχθούν η διατηρησιμότητα των θέσεων εργασίας και η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στη διαδικασία παραγωγής.

Περισσότερα...
 
Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες

Το Πρόγραµµα «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» επιδιώκει τον µετασχηµατισµό της µεταποιητικής παραγωγικής βάσης της Ελληνικής Οικονοµίας προς νέα ή διαφοροποιηµένα προϊόντα και µεταποιητικές υπηρεσίες καθώς και την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηµατικότητας, ως βασικής επιλογής για την παραγωγική αναβάθµιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέµενης αξίας, µε ποιότητα, περιβαλλοντική ευαισθησία, ενσωµάτωση γνώσης και καινοτοµίας.

Περισσότερα...
 
Τροποποίηση στα Προγράμματα:«Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» και «Ένδυση – Υπόδηση: Νέες Προοπτικές»
  • Αύξηση των ποσοστών της δημόσιας χρηματοδότησης
  • Παράταση μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου
  • Δικαίωμα συμμετοχής στις Μεσαίες Επιχειρήσεις οποιασδήποτε δραστηριότητας
  • Μείωση του ελάχιστου ύψους των υποβαλλόμενων επενδυτικών σχεδίων
Περισσότερα...
 
Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες

Το μέτρο στοχεύει στην παροχή δυνατοτήτων δημιουργίας πολλαπλών δραστηριοτήτων και απόκτησης εναλλακτικών εισοδημάτων για τη μείωση της υποαπασχόλησης στο γεωργικό τομέα, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, τη βελτίωση των εισοδημάτων και τη συγκράτηση του αγροτικού πληθυσμού σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές της υπαίθρου.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ: Nέα καταληκτική ημερομηνία 1η Νοεμβρίου 2010

Περισσότερα...
 
Ενθάρρυνση Τουριστικών Δραστηριοτήτων

Στόχοι είναι, η βελτίωση και οργάνωση του τουριστικού προϊόντος, η ενίσχυση της απασχόλησης, η αύξηση της επισκεψιμότητας των περιοχών παρέμβασης, η συμβολή στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς και η προβολή-προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην προώθηση ίσων ευκαιριών σε νέους, γυναίκες και ειδικές ομάδες πληθυσμού.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ: Nέα καταληκτική ημερομηνία 1η Νοεμβρίου 2010

Περισσότερα...
 
Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων

Στόχος του Μέτρου είναι η προώθηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε διάφορους τομείς της τοπικής οικονομίας, η δημιουργία δυνατοτήτων απασχόλησης εκτός του πρωτογενή τομέα, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συγκράτηση ή/και αύξηση του πληθυσμού στην ύπαιθρο, με παράλληλη ενδυνάμωση των πολλαπλασιαστικών επιδράσεων στην τοπική οικονομία. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην προώθηση ίσων ευκαιριών σε νέους, γυναίκες και ειδικές ομάδες πληθυσμού.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ: Nέα καταληκτική ημερομηνία 1η Νοεμβρίου 2010

Περισσότερα...
 
Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη

Νέα / Ανακοινώσεις

4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Email: info@4-e.gr