Αποκλειστική Αντιπροσωπεία DIALOG

Η 4Ε Συμβουλευτική, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο, σας προσφέρει την δυνατότητα απεριόριστης πρόσβασης σε εκατοντάδες εξειδικευμένες τράπεζες πληροφοριών, business directories, έρευνες αγοράς και πηγές νέων από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.

Ζητήματα όπως η επιλογή των αγορών στόχων, δικτύων διανομής και διάθεσης ή υποψήφιων αγοραστών, αντιπροσώπων και προμηθευτών, με βάση το προφίλ και τα οικονομικά τους στοιχεία, μπορούν να αντιμετωπιστούν με έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.

Η άμεση πρόσβαση σε νέα και ειδήσεις για τον κλάδο σας, την εταιρία σας, τους ανταγωνιστές σας, τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που μπορεί να σας επηρεάσουν στις χώρες που δραστηριοποιήστε, τις αλλαγές στην νομοθεσία και στους κανονισμούς που αφορούν τα προϊόντα ή την εταιρία σας σε διαφορετικές χώρες του κόσμου, σας δίνει ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Με την υποστήριξη εκατοντάδων τραπεζών πληροφόρησης, με γραφεία και συνεργάτες σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις στον ανταγωνισμό σας, τα προϊόντα σας, τον κλάδο σας και σε εκατοντάδες άλλες πληροφορίες.

Παρουσίαση: ProQuest / Dialog

Αποκλειστική Αντιπροσωπεία ProQuest
Αποκλειστική Αντιπροσωπεία GeoConcept
Αποκλειστική Αντιπροσωπεία MGCI
 
4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Email: info@4-e.gr