ΜΕΤΡΟ 112 - Εγκατάσταση Νέων Γεωργών

Το εν λόγω μέτρο, χορηγεί ενίσχυση υπό μορφή επιδότησης κεφαλαίου, στους νέους γεωργούς που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην ύπαιθρο, προκειμένου να ασκήσουν αγροτική δραστηριότητα και να συμβάλλουν στην πληθυσμιακή της αναζωογόνηση.

Στο πρόγραμμα δύναται να συμμετέχουν οι νέοι γεωργοί που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Περισσότερα...
 
ΜΕΤΡΟ 123Α - Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων
Το εν λόγω μέτρο χορηγεί ενίσχυση υπό μορφή επιδότησης κεφαλαίου και αναφέρεται σε αιτήσεις ενίσχυσης που αφορούν μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων, όταν από τη μεταποίησή τους προκύπτει επίσης γεωργικό προϊόν, εκτός αυτών της αλιείας, δηλαδή προϊόντων του εδάφους και τη κτηνοτροφίας καθώς και προϊόντων πρώτης μεταποιήσεως, τα οποία έχουν άμεση σχέση με αυτά.

Δικαιούχοι:

  • Πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
  • Επιχειρήσεις, που απασχολούν λιγότερους από 750 υπαλλήλους ή έχουν κύκλο εργασιών μικρότερο των 200 εκατ.
  • Επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, στα μικρά νησιά του Αιγαίου, για τις οποίες προβλέπεται το μέγιστο ποσοστό στήριξης
  • Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις κάθε βαθμίδας
  • Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και Δημοτικές Επιχειρήσεις οι οποίες λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις της εμπορικής και φορολογικής νομοθεσίας
Περισσότερα...
 
"Επιχειρηματικότητα Νέων με Έμφαση στην Καινοτομία"

Προκηρύχθηκε το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Επιχειρηματικότητα Νέων με Έμφαση στην Καινοτομία» το οποίο επιδοτεί 2.000 ανέργους έως 35 ετών με 10.000 € για τη σύσταση και λειτουργία επιχειρήσεων που ενσωματώνουν την καινοτομία.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος ξεκίνησαν στις 30-12-2013

Περισσότερα...
 
Προκηρύχθηκε το "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα ΙΙ"
Προκηρύχθηκε το προγράμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)» που εντάσσεται στα πλαίσια του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007-2013» (ΕΠΑΝ ΙΙ) και αποτελεί μέρος της στατηγικής του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων (ΥΠΑΝΥΠ) προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Ελληνικών Επιχειρήσεων.
 
Λήξη Προθεσμίας Υποβολής: 21/10/2013
Περισσότερα...
 
Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων έως 60%
Δημοσιεύθηκε, με σημαντικές τροποποιήσεις,  η προκήρυξη του Προγράμματος Ενίσχυσης Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς: Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου και Υπηρεσιών

Προκαταβολή έως και 100% με κατάθεση ισόποσης εγγυητικής επιστολής τραπέζης

Οι υποβολές ξεκίνησαν στις 25.02.2013 και θα διαρκέσουν έως και τις 16.05.2013

Περισσότερα...
 
Προκηρύχθηκε η δράση «ICT4GROWTH»

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας ανακοινώνει την προκήρυξη της δράσης «ICT4GROWTH»

Η δράση αυτή αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δράσεις κρατικής ενίσχυσης που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα στοχεύοντας έναν κλάδο που αποτελεί στρατηγικό αναπτυξιακό στόχο.

Ουσιαστικά είναι ένας μίνι-επενδυτικός νόμος που έχει ως κύριο στόχο την υποστήριξη καινοτόμων επενδυτικών σχεδίων στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες.

Περισσότερα...
 
Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη

Νέα / Ανακοινώσεις

4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Email: info@4-e.gr