προγράμματα επιδοτήσεων εσπα, νέος επενδυτικός νόμος, σύμβουλοι επιδοτούμενων προγραμμάτων εσπα, επιδοτήσεις επιχειρήσεων, σύμβουλοι επιδοτήσεων, επιδοτήσεις εσπα, επιδοτούμενα προγράμματα, σύμβουλοι επιχειρήσεων,ωραιόκαστρο,θεσσαλονίκη
 
Νέος Επενδυτικός Νόμος
 
Καταχωρήστε τα στοιχεία σας
για άμεση ενημέρωση
σε νέα προγράμματα

 
Google BookmarksRSS Feed
Οι ξενοδοχειακές μονάδες 3* στο πρόγραμμα ΜΜΕ των ΠΕΠ Εκτύπωση E-mail
24 Ιαν 2013
Εντάσσονται και οι ξενοδοχειακές μονάδες 3* κάτω των 100 κλινών στο πρόγραμμα ΜΜΕ των ΠΕΠ

Σε συνέχεια του αιτήματος του ΞΕΕ προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την ένταξη στους δικαιούχους προγραμμάτων  των ΜΜΕ των ΠΕΠ και των ξενοδοχειακών μονάδων 3*, (αντίστοιχης δυναμικότητας με αυτά των ξενοδοχείων 1* και 2*, δηλ έως 100 κλίνες ),  μετά και από σχετική παρέμβαση της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγα Κεφαλογιάννη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κύριο Κ Χατζηδάκη,  έγινε δεκτό  το αίτημα του κλάδου για υπαγωγή των μικρών ξενοδοχειακών μονάδων 3* με δυναμικότητα κάτω των 100 κλινών στα νέα ΠΕΠ.

Οπότε, αναμένεται σύντομα η σχετική τροποποιητική απόφαση για τη διεύρυνση των δικαιούχων του προγράμματος για τις ΜΜΕ του τουρισμού.

Τα νέα προγράμματα των ΠΕΠ , μετά  την ένταξη και  των ξενοδοχείων 3* (κάτω των 100 κλινών)  ως δυνητικών δικαιούχων, αφορούν 7.100 μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

 
Επιστροφή
4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Fax: 2310 55 20 68 - Email: info@4-e.gr