προγράμματα επιδοτήσεων εσπα, νέος επενδυτικός νόμος, σύμβουλοι επιδοτούμενων προγραμμάτων εσπα, επιδοτήσεις επιχειρήσεων, σύμβουλοι επιδοτήσεων, επιδοτήσεις εσπα, επιδοτούμενα προγράμματα, σύμβουλοι επιχειρήσεων,ωραιόκαστρο,θεσσαλονίκη
 
Νέος Επενδυτικός Νόμος
 
Καταχωρήστε τα στοιχεία σας
για άμεση ενημέρωση
σε νέα προγράμματα

 
Google BookmarksRSS Feed
Παράταση για την υποβολή σχεδίων στον Επενδυτικό Νόμο Εκτύπωση E-mail
02 Απρ 2011

Παρατείνεται για ένα μήνα, μέχρι το Μάιο, η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στον νέο επενδυτικό νόμο, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου για την προστασία του ελεύθερου ανταγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος επενδυτικός νόμος (3908/2011) προβλέπει ότι τα επενδυτικά σχέδια υποβάλλονται τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο κάθε έτος, «αλλά για να τεθεί σε λειτουργία ο νόμος απαιτείται η έκδοση δύο προεδρικών διαταγμάτων και επτά υπουργικών αποφάσεων, τα κείμενα των οποίων ετοιμάστηκαν μεν εγκαίρως, πλην όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η έκδοσή τους, η οποία αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών», όπως αναφέρεται στην τροπολογία.

Λόγω αυτής της καθυστέρησης δεν επαρκεί ο χρόνος του μηνός Απριλίου για την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων της πρώτης εξαμηνιαίας περιόδου και για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαίο να παραταθεί ο χρόνος υποβολής των σχετικών αιτήσεων και κατά το Μάιο.
 
Επιστροφή
4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Fax: 2310 55 20 68 - Email: info@4-e.gr