προγράμματα επιδοτήσεων εσπα, νέος επενδυτικός νόμος, σύμβουλοι επιδοτούμενων προγραμμάτων εσπα, επιδοτήσεις επιχειρήσεων, σύμβουλοι επιδοτήσεων, επιδοτήσεις εσπα, επιδοτούμενα προγράμματα, σύμβουλοι επιχειρήσεων,ωραιόκαστρο,θεσσαλονίκη
 
Νέος Επενδυτικός Νόμος
 
Καταχωρήστε τα στοιχεία σας
για άμεση ενημέρωση
σε νέα προγράμματα

 
Google BookmarksRSS Feed
Ματθίλδη Σάριτζα:
 

Απόφοιτος του ΑΠΘ με Μάστερ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Nottingham, καθώς και με Diploma in Marketing από το Chartered Institute of Marketing της Αγγλίας.

Έχει 15ετή παρουσία σε διευθυντικές θέσεις (διευθύντρια εξαγωγών και στην συνέχεια γενική διευθύντρια πωλήσεων), σε μεγάλη βιομηχανία καταναλωτικών προϊόντων.

Ματθίλδη ΣάριτζαΔιετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ τμήμα Μακεδονίας, συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ανωτάτων Στελεχών, ενώ για 10 χρόνια συμμετείχε στο Δ.Σ. και στην Δ.Ε. του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.), τα τελευταία χρόνια εκλεγμένη ως Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και στην συνέχεια ως Εντεταλμένη Σύμβουλος.

Έχει μακροχρόνια εκπαιδευτική εμπειρία (ΟΠΕ, ΕΕΔΕ, ΕΒΕΘ, IMESE, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, CITYCOLLEGE, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, κλπ.) και είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια στην Ελλάδα (ΕΚΕΠΙΣ, ΛΑΕΚ) και στην Αγγλία σε θέματα εξαγωγών, διεθνούς μάρκετινγκ και διεθνούς δραστηριοποίησης, εξυπηρέτησης πελατών, πωλήσεων, επαγγελματικής επικοινωνίας καθώς και μάρκετινγκ λιανεμπορίου.

 
Αλέξανδρος Ηλιόπουλος:
 

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Computer Science από το Worcester State University με Associate degree απο το Central New England College και Μάστερ στην Διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το Clark University (Η.Π.Α.).

Αλέξανδρος ΗλιόπουλοςΈχει σημαντική και πολυετή εμπειρία στο διεθνές εμπόριο και μακρόχρονη εξαγωγική δραστηριοποίηση με έδρα την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, σε καταναλωτικά και βιομηχανικά προϊόντα.

 
4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Fax: 2310 55 20 68 - Email: info@4-e.gr