προγράμματα επιδοτήσεων εσπα, νέος επενδυτικός νόμος, σύμβουλοι επιδοτούμενων προγραμμάτων εσπα, επιδοτήσεις επιχειρήσεων, σύμβουλοι επιδοτήσεων, επιδοτήσεις εσπα, επιδοτούμενα προγράμματα, σύμβουλοι επιχειρήσεων,ωραιόκαστρο,θεσσαλονίκη
 
Νέος Επενδυτικός Νόμος
 
Καταχωρήστε τα στοιχεία σας
για άμεση ενημέρωση
σε νέα προγράμματα

 
Google BookmarksRSS Feed

Η 4Ε Συμβουλευτική ιδρύθηκε το 2003 στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών και την υλοποίηση πρωτοποριακών λύσεων, που υποστηρίζουν και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Η σημαντική εμπειρία της εταιρίας μας, στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων, υποβολή και παρακολούθηση επενδυτικών φακέλων και στην διαχείριση επενδυτικών έργων, στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, σας εξασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη εκταμίευση, της εγκεκριμένης επιδότησης.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες μας, διαθέτουν την θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, σε ένα πελατολόγιο αποτελούμενο από επιχειρήσεις και οργανισμούς, αφορούν σε :

  • Εκπόνηση Μελετών και Διαχείριση Επενδυτικών Έργων, στα πλαίσια Αναπτυξιακών Προγραμμάτων
  • Εκπόνηση Επιχειρηματικών Σχεδίων και Σχεδίων Marketing για την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Εκπόνηση Μελετών Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO, HACCP, CE, ΕΛΟΤ, κ.α.)
  • Σχεδιασμό Δράσεων Ενίσχυσης Εξαγωγικής Ετοιμότητας και Ανάπτυξης Εξωστρεφούς Προσανατολισμού
  • Επιμόρφωση και Coaching σε θέματα Eξαγωγών
  • Διεθνείς Έρευνες Αγοράς και Παγκόσμια Επιχειρηματική Πληροφόρηση

Η εταιρία μας διαθέτει στο δυναμικό της, εξειδικευμένα στελέχη με περισσότερο από μισό αιώνα αθροιστικής εμπειρίας, με τεχνογνωσία καλής πρακτικής στις εξαγωγές και στο διεθνές εμπόριο, σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και από διαφορετικούς κλάδους της βιομηχανίας.

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε την απαιτούμενη υποδομή για την παρακολούθηση των διεθνών αγορών, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα την ProQuest/Dialog, παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή εξειδικευμένων και αξιόπιστων πληροφοριών, περιλαμβάνοντας μελέτες χωρών και κλαδικές αναλύσεις, προφίλ εκατομμυρίων εταιρειών, δυνατότητα αναζήτησης σε πατέντες και ευρεσιτεχνίες για όλο τον κόσμο, παγκόσμια επιχειρηματικά νέα και στατιστικά διεθνούς εμπορίου.
Τα γραφεία της εταιρείας Τα γραφεία της εταιρείας Τα γραφεία της εταιρείας
Τα γραφεία της εταιρείας, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
 pdf ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 


 

 
4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Fax: 2310 55 20 68 - Email: info@4-e.gr